Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Saturday, October 22, 2005

De eerste week in Buenos Aires

Ik ben nu al bijna een week in Bariloche. Het is hier een stuk kouder dan in Buenos Aires (BSAS) en dat is even wennen. Met de Spaanse lessen ben ik ook begonnen en dat gaat erg moeizaam maar laat ik zeggen dat ik daarvoor nog wel even de tijd heb.. wink Volgende week zit ik in het gastgezin. Het weerzien met Ron is natuurlijk erg gezellig en ook met andere medestudenten gaan we vanavond, na eerst rustig aan te hebben gedaan, hier het nachtleven van Bariloche nader onder de loep nemen. Over Bariloche later meer, eerst even over de eerste week in BSAS.

image
Het symbool van Buenos Aires; de Obelisco op Plaza de la Republica

Wednesday, October 12, 2005

T-Shirt (TO DO List) update; Mission Impossible

Helaas is de opdracht van 11 oktober niet gehaald....

Wees eerlijk, het was ook wel erg kort dag! Zondag aangekomen, dus die dag kon er geen voorverkenning meer plaatsvinden. Maar goed, tenslotte had ik nog twee etmalen om de uitdaging toch aan te gaan. Maandag avond was het code oranje en had ik gereserveerd om mijn soft targets in kaart te brengen. Om hier goed uitgerust aan te beginnen had ik mijzelf een siesta gegund van 18.00 tot 20.00. En tsjah, toen werd ik dus 14 uren later wakker op de ochtend van D Day. Code rood!

´s Avonds heb ik dan netjes geknipt en geschoren - en in mijn speciaal daarvoor aangetrokken gevechts tenue- de aanval ingezet. Mijn zeer doordachte en ijzersterke openingszin; Hola, Come esta? Waarmee ik gelijk door mijn hele Spaanse woordenschat heen was..... tsjah, oordeel zelf. Kansloos! De enige uitweg die ik kan verzinnen is dat er bij deze opdracht geen jaartal staat. Dus in 2006 in de herkansing!

Foto T-Shirt

Tuesday, October 11, 2005

T-Shirt (TO DO List) update; Amsterdam - Buenos Aires

Jahhhhhhh, ik kan een opdracht afvinken van mijn T-Shirt!!! De vlucht van Amsterdam naar Buenos Aires is prima verlopen. Jammer dat bij aankomst het hostel in de steigers stond en ik op zoek moest naar een ander onderkomen. Omdat het hier gisteren een nationale feestdag was (natuurlijk omdat ik was gearriveerd) waren er wel wat meerdere taxiritjes nodig om nog een plek te vinden.

En nee, de opdracht van 11 oktober is nog niet vervuld. Under progress..

Foto T-Shirt

Sunday, October 09, 2005

Vertrokken op 8 oktober 2005

Zaterdag 8 oktober ben ik vertrokken naar het land van Maxima. Ja, ik weet wat ik uitzoek wink Via Madrid zal ik aankomen in Buenos Aires. Na een week vertrek ik dan naar San Carlos de Bariloche alwaar ik bij Ron op zijn school spaans ga leren. Daarna staat mijn reisdoel nog volledig open .....

Vanaf mijn bestemming zal ik deze site bijwerken van meer wetenswaardigheden. Ik ben op dit moment erg druk bezig om dat te doen…

image
Druk, druk, druk, druk!

Tuesday, September 27, 2005

Laatste etentje op de Laan van Nieuw Guinea 115

Maandag 26 september nog één keer met pa, ma, Helma en Hans compleet op de Laan van Nieuw Guinea 115. De woning waar ik toch met veel plezier in totaal 8 jaar heb gewoond. 

Natuurlijk lekker eten gehaald bij het enige echte Rotti restaurant Satish in Lombok op de kanaalstraat.  tongue laugh Ze missen mij daar nu al doordat de omzet sinds mijn vertrek aardig is gekelderd…

image

Monday, September 26, 2005

Feest Prinsenbeek

Op zaterdag 24 september heb ik in Prinsenbeek bij Niels een feest gegeven om nog één keer op de gebruikelijke goede Brabantse manier mijn jaartje reizen te vieren. 

En iedereen die de verhalen uit Prinsenbeek kent weet dat dit weinig toelichting verdient grin Natuurlijk ook niet toevallig bij feestlokatie Hulsink. Waar kan je nou beter nog eens goed te keer gaan dan in het altijd gezellige en gastvrije Prinsenbeek waar ik al heel veel andere Fiesta´s heb meegemaakt en goede herinneringen aan heb.

image
Behoeft verder geen uitleg...

Saturday, September 24, 2005

Siezo lunch en Durty Nellys borrel

Vrijdag 23 september ‘s middags geluncht met oud T-Mobile projectcollega’s en ‘s avonds borrel in Durty Nellys

Het werd natuurlijk weer tijd voor een escalatie lunch met oud T-Mobile projectcollega’s. Lekker bij eetcafe Siezo gegeten… inderdaad, dat vind ik nou ook. Leuk om weer eens de oude verhalen op te rakelen. En wat blijkt, alles is nog bijna het zelfde. Ik was nog vergeten te vragen op welke Frico release ze daar nu zitten! Kan iemand mij het antwoord geven?

image

Sunday, September 18, 2005

Hollandsche dag

Op zaterdag 17 september ben ik door mijn vrienden ‘s morgens opgehaald om nog eenmaal een dag volop te genieten van de Hollandsche volklore, voorlopig voor het laatst…

Hoe kan je deze dag nou Hollandser beginnen dan een bezoek aan de Zaanse Schans? Door alle overweldigende indrukken van de autorit van Utrecht naar Zaanse Schans en de bijbehorende vergezichten van de ring A10, was het natuurlijk bij aankomst al wel de hoogste tijd voor een biertje en broodje kroket. Het was tenslotte al half twaalf...... ‘s ochtends…

About

Welkom op de website van Pim Ruitenbeek alias El Pimo. (Lees verder)

Join Mailing List


Advanced Search


Photo Gallery

Statistiekjes. Altijd leuk.

  • Page Views: 661770
  • Total Entries: 39
  • Total Comments: 76
  • Total Members: 22
  • Total Logged in members: 0
  • Total guests: 5
  • Total anonymous users: 0
  • Most visitors ever: 287 on 11/18/2019 03:00 pm