Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

About me

Welkom op de website van Pim Ruitenbeek alias El Pimo.

De aanleiding voor mijn weblog was mijn grote reis door Zuid Amerika van oktober 2005 tot en met november 2006. Uitgebreid heb ik hier destijds verslag gedaan van mijn onvergetelijke trip in woord en beeld. Voor familie, vrienden, kennissen, mijzelf en alle andere geinteresseerden.

Inmiddels heb ik al lang weer het gewone leven opgepakt in Nederland. Alleen al om die reden houd ik deze weblog online; om af en toe heerlijk weg te dromen bij die geweldige avonturen van toen!

Als er bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden of opnieuw mooie reizen door mij zullen worden gemaakt zal ik uiteraard de site bijwerken. Dat dat nog maar heel vaak en heel lang mag gebeuren, want uitgereisd ben ik nog lang niet.

Mijn speciale dank gaat uit naar de vriendenclub Utrecht die mij deze website kado hebben gedaan vlak voor mijn sabbatical. Zij hebben het domein pimruitenbeek.nl en de alias elpimo.com aangekocht en de site technisch gebruiksklaar gemaakt. Dit mooie kado is mij overhandigd tijdens de Hollandsche dag op 17 september 2005.

image
De geboorte van mijn website.
Aangeboden door mijn vrienden uit Utrecht.

De naam El Pimo is bedacht door mijn collega´s nadat ik mijn plannen om te gaan reizen kenbaar had gemaakt. El Pimo bekt immers wat makkelijker dan Pim Ruitenbeek in Zuid Amerika.

Ik wens alle bezoekers veel leesplezier en schroom niet om comments te plaatsen op mijn site.

imagePim Ruitenbeek
alias El Pimo.