Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Grof Geschut is in da Hauz! (2)

Omdat foto´s meer zeggen dan woorden houd ik het dit keer kort. Maar dat wordt hopelijk ruimschoots gecompenseerd door de meer dan 50 sfeer impressies in beeld die nu zijn toegevoegd! Indrukken van Niels zijn verjaardag, maffe bowling in Argentinie, Tango in de wijk Boca en heel, heel veel foto´s tijdens het uitgaan met Grof Geschut!!

image
Openlucht discotheek met op de achtergrond
de skyline van Buenos Aires

Inmiddels zit Grof Geschut aan de kust in Argentinie. Na eerst in Villa Gessel te hebben gebivakeerd, zijn we nu verkast naar Pinamar. Een understatement om te zeggen dat Grof Geschut zich ook hier prima vermaakt. Na de week Bariloche staat het nu in het teken van zon, zee en strand met gemiddeld een prima temperatuur van 25 graden. Helaas is Sander - volgens plan - alweer vertrokken naar het koude Nederland. Sander jongen, we drinken er elke dag meer dan ééntje op je!

In Bariloche heb ik overigens nog een biertje kunnen drinken met Daco, mijn voormalige manager van LogicaCMG. Daco is voor drie maanden aan het reizen en het is toch leuk om hier, zo ver van huis, te kunnen proosten op al onze (ex) collega´s grin

Meer foto´s Grof Geschut