Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Siezo lunch en Durty Nellys borrel

Vrijdag 23 september ‘s middags geluncht met oud T-Mobile projectcollega’s en ‘s avonds borrel in Durty Nellys

Het werd natuurlijk weer tijd voor een escalatie lunch met oud T-Mobile projectcollega’s. Lekker bij eetcafe Siezo gegeten… inderdaad, dat vind ik nou ook. Leuk om weer eens de oude verhalen op te rakelen. En wat blijkt, alles is nog bijna het zelfde. Ik was nog vergeten te vragen op welke Frico release ze daar nu zitten! Kan iemand mij het antwoord geven?

image

‘s Avonds in de Ierse pub Durty Nellys afgesproken met voormalige (Zwitserleven) collega’s. Irene mistte natuurlijk nog steeds Gunnar en ook nu gleden de Murphy’s als vanouds naar binnen. Het was weer ouderwets gezellig en redelijk beschaafd wink Dit keer is er namelijk niemand op sokken naar huis gelopen en hebben we de Thai Thai bar gelaten voor wat het was.... of zijn we er nou toch nog beland… oh nee, het ging net sluiten toen de harde kern nog naar binnen wilde (Erwin en ik). Gelukkig zijn er geen foto’s beschikbaar van deze borrel… cool smile 

3 december a.s. gaat Frico 5.4 live! Volgens jouw telling is dat Frico 14… Nu kan je dan lekker het vliegtuig in stappen. Geniet ervan en werk je site regelmatig bij!

Groeten, Arjan.

confused
Beste Pim, wat lees ik nou, een borrel met oud Zwitserleven collega’s in Durty Nellys en ik ben niet uitgenodigd… Ik zal het maar niet persoonlijk opvatten. Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen en benieuwd naar de komende avonturen.

Heyy Pim!
Hier een update over de Frico’s. Dit weekend (4/5 mrt 2006) gaan we met Frico61 live!
Jawel de nieuwe logica met nummering is van start LOL
Marc is er ook nog, ik dus ook nog. De rest is ondertussen...... gone!