Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

T-Shirt (TO DO List) update; Mission Impossible

Helaas is de opdracht van 11 oktober niet gehaald....

Wees eerlijk, het was ook wel erg kort dag! Zondag aangekomen, dus die dag kon er geen voorverkenning meer plaatsvinden. Maar goed, tenslotte had ik nog twee etmalen om de uitdaging toch aan te gaan. Maandag avond was het code oranje en had ik gereserveerd om mijn soft targets in kaart te brengen. Om hier goed uitgerust aan te beginnen had ik mijzelf een siesta gegund van 18.00 tot 20.00. En tsjah, toen werd ik dus 14 uren later wakker op de ochtend van D Day. Code rood!

īs Avonds heb ik dan netjes geknipt en geschoren - en in mijn speciaal daarvoor aangetrokken gevechts tenue- de aanval ingezet. Mijn zeer doordachte en ijzersterke openingszin; Hola, Come esta? Waarmee ik gelijk door mijn hele Spaanse woordenschat heen was..... tsjah, oordeel zelf. Kansloos! De enige uitweg die ik kan verzinnen is dat er bij deze opdracht geen jaartal staat. Dus in 2006 in de herkansing!

Foto T-Shirt

pim, even voor de duidelijkheid, het ‘gevechtstenue’ waar je het over hebt, dat was toch niet dat t-shirt die je van die brabanders hebt gehad???!!!!!??????
("sex in buenos aires” op je rug op de datum waarop jij uitgaat is misschien niet echt een romantische opener (na “hola, come esta?” of “come me”...)

grin

ha die Pim, we zijn je nog niet vergeten hoor. Gave site, blijf hem vullen enz. We drinken hier wel een paar biertjes op je, doei de Dolkjes

uh.. beetje update van het shirt graag??
maxima is er nu toch ook .. foto`s maken en verkopen he!!!!!!