Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

T-Shirt (TO DO List) update; Picture with Martin Zorreguieta

Gisteren zijn we wezen eten in het restaurant van Martin Zorreguieta, inderdaad, de broer en getuige van prinses Maxima. In de plaats Villa la Angostura, gelegen op ongeveer 80 kilometer van San Carlos de Bariloche alwaar ik nu verblijf, runt hij een bijzonder goed restaurant genaamd Tinto Bistro.

Het is inmiddels een traditie dat Ron een Nederlandse delegatie vanuit zijn Spaanse school op sleeptouw neemt om daar te gaan dineren. En dat is natuurlijk niet alleen vanwege het lekkere eten maar ook, hoe kan het anders, vanwege de naam. Ron is daar inmiddels kind aan huis en een hele goede klant. Normaal gesproken worden er daarnaast alleen nog wat foto’s genomen maar dit keer was de missie uitgebreider. Aangezien ik mijn T-shirt TO DO List scherp in de gaten houd, was het dit keer wat al te gemakkelijk deze opdracht zelf af te vinken door samen op de foto te gaan. Was het geen aardig idee als Martin zelf deze opdracht zou afstrepen door het bijgeleverde vinkje zelf op het T-Shirt te strijken!

image
Op de foto met Martin Zorreguieta en ja,
dat is de opdracht waar het om gaat!

Met een volle rugtas voorzien van strijkbout, vinkjes en T-Shirt zijn we binnen getreden. Na het voorgerecht, hoofdgerecht en de nodige wijntjes werd het vervolgens tijd de genante vraag maar gewoon te stellen. Ten overstaan van het overig bedienend personeel en nog wat andere verloren restaurant gasten heb ik allereerst de achtergrond van het T-Shirt toegelicht. Dat het niet alleen een rustig jaar achterover voor mij zou worden, maar dat ik ook de nodige missies te volbrengen had. Bedankt vrienden! Na de vraag over 11 oktober (nog) negatief te hebben moeten beantwoorden, werd hem al snel duidelijk wat mijn vraag nu zou zijn. Na de rugtas demonstratief op de bar te hebben uitgepakt werden de glazen aan de kant geschoven. De eerste reactie van Martin was waar het dichtsbijzijnde stopcontact was. Het strijkijzer werd opgewarmd en met de nodige voorzichtigheid werd de rode vink zowaar door hem zelf afgestreken.

image

image

Hij zelf vond dit wel een welkome afwisseling op de clichematige foto’s en je kan je voorstellen dat de aanwezigen en Martin in het bijzonder de lach niet konden onderdrukken. Op naar de opdracht waarbij zijn zus is betrokken en die hij zeker op het T-Shirt moet hebben zien staan.....

image

Foto T-Shirt

Heee El Pimmo!!!

Hier El Duderino!! El Duderino heeft je al een tijd niet gezien maar leeft op afstand met je mee!!
Heb je wel je Honcho (a) meegenomen??
Ik heb een indringende vraag voor je.. Neem het nichtje van Maxima voor El Duderino mee!!
Het adres is Dorpsstraat 22
in Woudenberg..
Misschien weet je nu wel wie El Duderino is..goed nadenken Pim!! Meestal als we elkaar zien is er veel bier in het spel!!

Ik volg al je Argentijnse uitspattingen nou gelet!!smile Succes con el espanol y no bebas demasiado!!smile
Hasta la proxima vez amigo!!
El Duderino

Die handbagage van jou was niet zo zwaar geweest als je dat strijkijzer gewoon van Ron had geleend Pim. Op schiphol nog liegen over dat er adapters in die rugzak zaten - wat ben je toch een lekker huishoudelijke type!

ik ben geen brabander dus eigenlijk mag ik hier niets van zeggen, maar ik vind dit wel een bonuspuntje waard!!!

mmm wat stond daar bij nelleke nog meer pim?????

heel raar dat je dat weghaalt

ik denk dat pim bang is dat maxima meeleest (die heeft hij immers nog nodig...)..

begrijpelijk…

ja hoorde dat de RVD ook al onderzoek heeft gedaan.....

Hee Pim!

Goed werk jongen! Veel succes met de overige opdrachten...en we lezen mee!

Oproep aan Nelleke,

Graag ontbrekkende tekst bezorgen op

Bedankt de SInt

Sint, welk cadeau staat daar tegenover?