Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Wednesday, July 26, 2006

De westkust van Peru

Vanaf Chiclayo, in het noorden van Peru, ben ik afgezakt naar Trujillo. In beide plaatsen heb ik mij gestort in de culturele en historische achtergrond van Peru, jawel! De Inca en pre-Inca tijd. Daarna ben ik naar Lima gebust om daar o.a. Bas en Eelco te ontmoeten! Na deze speciale ontmoeting ben ik naar Huacachina gegaan om mij daar als een klein kind uit te leven in een waanzinnig grote zandbak. Afijn, in deze update het verslag van deze vier bestemmigen.

image
Het was meer dan prima, samen met Bas en Eelco in Lima!!!!

About

Welkom op de website van Pim Ruitenbeek alias El Pimo. (Lees verder)

Join Mailing List


Advanced Search


Photo Gallery

Statistiekjes. Altijd leuk.

  • Page Views: 680481
  • Total Entries: 39
  • Total Comments: 76
  • Total Members: 22
  • Total Logged in members: 0
  • Total guests: 6
  • Total anonymous users: 0
  • Most visitors ever: 287 on 11/18/2019 03:00 pm