Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Friday, October 27, 2006

E.T. Go Home!

Na alweer zes weken in Buenos Aires verbleven te hebben om te solliciteren, moet ik helaas tot de conclusie komen dat ik maar één geschikte baan heb kunnen vinden; de landingsbaan op Schiphol!! En aan dat idee moet ik op dit moment nog erg wennen. Het afgelopen jaar was buitenaards goed, waarbij ik af en toe echt het gevoel had op een andere planeet te vertoeven. Een fantastische speelfilm van Steven Spielberg waarin ik de hoofdrol had. Maar nu is echt de tijd gekomen dat ik terugkeer; E.T Go Home! Mijn ruimteschip zal rond 11.00 ´s ochtends zaterdag 4 november a.s. arriveren op Schiphol. Tot snel!!

image

About

Welkom op de website van Pim Ruitenbeek alias El Pimo. (Lees verder)

Join Mailing List


Advanced Search


Photo Gallery

Statistiekjes. Altijd leuk.

  • Page Views: 680489
  • Total Entries: 39
  • Total Comments: 76
  • Total Members: 22
  • Total Logged in members: 0
  • Total guests: 9
  • Total anonymous users: 0
  • Most visitors ever: 287 on 11/18/2019 03:00 pm