Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Saturday, December 09, 2006

Generaal pardon voor Argentijn zonder vaste woon- of verblijfplaats....

Sinds mijn terugkomst is het mij inmiddels nog geen één keer gelukt volgens het spoorboekje te reizen met de trein, is de druk op de woningmarkt in de randstad nog even bedroevend hoog en staat de politieke discussie in het teken van de formatie. Jahhhh, we zijn weer thuis! Het goede nieuws is natuurlijk dat door het Generaal Pardon wat er toch lijkt te komen, ik nog even op onderdak bij mijn lieve ouders in Oranjewoud kan rekenen. Ik hoef daardoor nog net niet in de illegaliteit te verdwijnen. Kortom, hoogste tijd voor een terugblik op mijn eerste maand in Nederland.

image

About

Welkom op de website van Pim Ruitenbeek alias El Pimo. (Lees verder)

Join Mailing List


Advanced Search


Photo Gallery

Statistiekjes. Altijd leuk.

  • Page Views: 680492
  • Total Entries: 39
  • Total Comments: 76
  • Total Members: 22
  • Total Logged in members: 0
  • Total guests: 5
  • Total anonymous users: 0
  • Most visitors ever: 287 on 11/18/2019 03:00 pm