Login   •   Register   •   Member List   •   skip to content

Wednesday, October 12, 2005

T-Shirt (TO DO List) update; Mission Impossible

Helaas is de opdracht van 11 oktober niet gehaald....

Wees eerlijk, het was ook wel erg kort dag! Zondag aangekomen, dus die dag kon er geen voorverkenning meer plaatsvinden. Maar goed, tenslotte had ik nog twee etmalen om de uitdaging toch aan te gaan. Maandag avond was het code oranje en had ik gereserveerd om mijn soft targets in kaart te brengen. Om hier goed uitgerust aan te beginnen had ik mijzelf een siesta gegund van 18.00 tot 20.00. En tsjah, toen werd ik dus 14 uren later wakker op de ochtend van D Day. Code rood!

īs Avonds heb ik dan netjes geknipt en geschoren - en in mijn speciaal daarvoor aangetrokken gevechts tenue- de aanval ingezet. Mijn zeer doordachte en ijzersterke openingszin; Hola, Come esta? Waarmee ik gelijk door mijn hele Spaanse woordenschat heen was..... tsjah, oordeel zelf. Kansloos! De enige uitweg die ik kan verzinnen is dat er bij deze opdracht geen jaartal staat. Dus in 2006 in de herkansing!

Foto T-Shirt

About

Welkom op de website van Pim Ruitenbeek alias El Pimo. (Lees verder)

Join Mailing List


Advanced Search


Photo Gallery

Statistiekjes. Altijd leuk.

  • Page Views: 514419
  • Total Entries: 39
  • Total Comments: 76
  • Total Members: 22
  • Total Logged in members: 0
  • Total guests: 7
  • Total anonymous users: 0
  • Most visitors ever: 287 on 11/18/2019 03:00 pm